Advies & Concept Hier ligt onze kennis Lees meer >>
Smaak aroma Hier ligt onze passie Lees meer >>
Vloeibaar roken Hier ligt onze kunde Lees meer >>

Wat doet Easy-Smoke? 

Easy-Smoke wil u als klant ontzorgen. Precies om die reden leveren we niet alleen rookinstallaties voor het gebruik van uw clean smoke processen, maar verzorgen we ook de installatie én  de training hiervan. Daarnaast onderscheiden we ons van de concurrentie door onze snelheid van levering, begeleiding en flexibiliteit in service en oplossingen. Kiest u voor Easy-Smoke dan kunt u er zeker van zijn dat u tevreden bent en blijft. We durven te stellen dat er geen beter visitekaartje is voor onze producten en diensten als een tevreden klant.

Nieuwe installatie of aanpassen huidige installatie

De mogelijkheden die clean smoke u kan bieden zijn enorm. Toch zult u ervaren dat het aantal producten dat Easy-Smoke levert overzichtelijk is. Kiest u voor een volledig nieuwe rookkast, dan installeren we die met behulp van onze jarenlange ervaring en kennis. U kunt er ook voor kiezen om uw bestaande traditionele installatie aan te laten passen aan de voordelen van het werken met een clean smoke oplossing.

Het clean smoke proces

Het clean smoke rookproces is een enorm stap vooruit in vergelijking met bestaande rooktechnieken. Clean smoke bezorgt u gezondere werkomstandigheden, verbeterde voedselveiligheid, meer veiligheid op de werkvloer én een kortere terugverdientijd.

Kiest u voor een clean smoke proces dan profiteert u van een gesloten systeem. Hierdoor reduceert u de CO2-uitstoot met 80 procent. Teer en as komen niet langer vrij en dit reduceert ook het gebruik van schoonmaakmiddelen en water tot wel 70 procent.

 

De voordelen van clean smoke

U overweegt te kiezen voor onze clean smoke oplossing? Dat vinden we bij Easy-Smoke uiteraard geweldig, maar we proberen u graag met argumenten volledig te overtuigen. De voordelen van werken met clean smoke ten opzichte van traditionele rookkasten zijn groot.

Goedkoper

Kiest u voor clean smoke, soms ook vloeibare rook genoemd, dan bent u goedkoper uit dan bij de aanschaf en het onderhoud van een traditionele rookkast. Niet alleen de installatie is tot 40 procent goedkoper ook de gebruikskosten zijn lager.

Duurzamer

Bij Easy-Smoke zetten we voor u graag de belangrijkste verschillen tussen clean smoke en traditionele rookkasten op een rij. U heeft bij clean smoke geen afzuiging nodig. Het product bevat geen teer en as. Schoonmaakkosten dalen hierdoor aanzienlijk. Het gebruik van houtsnippers behoort tot het verleden. Dit betekent ook dat u met clean smoke schimmels uitbant van uw productieproces. Een ander groot voordeel van het gebruik van clean smoke is de reductie van CO₂ uitstoot tot wel 80 procent in rookomgevingen. Uw verbruik van energie, water en schoonmaakmiddelen daalt tot wel 70 procent.

Meer smaakmogelijkheden

U gebruikt geen hout en werkt op basis van pure geuren die zijn gemaakt van diverse houtproducten. U profiteert tenslotte ook van een grotere variëteit in smaken dan voorhanden is voor traditionele rookkasten. Dit resulteert uiteraard ook in een groter productassortiment aan gerookte producten.

Onze experts

adviseren u graag over de mogelijkheden van het nieuwe roken

Bij Easy-Smoke doen we er alles aan om u te voorzien van kwalitatief goede machines voor een goede prijs die doen wat wij beloven. Clean smoke machines zijn duurzaam en zo opgebouwd dat u er hoge onderhoudskosten mee voorkomt. Kiest u voor een machine van Easy-Smoke, dan omarmt u een wereld aan clean smoke mogelijkheden. Bekijk al onze experts >>

Maarten Kooij

dga

Onze jongste blog

Blijf op de hoogte van Easy-Smoke

VAS Beurs 2019...

Easy-Smoke is er ook bij!! Bezoek gerust onze beursstand dan praten we even bij. Wellicht dat we gezamenlijk nieuwe ideeën opdoen voor uw ambachtelijke producten. En natuurlijk willen wij u...

Lees meer>>
Is roken gezond?! Roken – een eerlijk verhaal...

Gerookte vleessoorten, vissoorten en whisky hebben een ding gemeen: een rokerig aroma. Deze smaak ligt niet alle mensen, maar degenen die ervan houden willen het niet meer missen. Roken cons...

Lees meer>>