Over ons

Wie is Easy-Smoke?

Easy-Smoke is een leverancier van rookinstallaties die gebruik maakt van clean smoke technologie. Clean smoke oplossingen zijn gezonder, beter en duurzamer dan traditionele rookkasten. Clean smoke is zelfs 83 procent beter voor het milieu en de mens dan traditionele rook en daarmee is het ideaal voor voedselverwerkende ondernemingen. Zeker bij vleesverwerkende bedrijven is het gebruik van rookinstallaties voor het bewerken van producten gebruikelijk. Bent u op zoek naar een modern rooksysteem voor het op smaak brengen of kleuren van uw producten? Kies dan zeker voor de clean smoke oplossingen van Easy-Smoke.

Betrouwbare partner

Bij Easy-Smoke profileren we ons als een betrouwbare partner. We beschikken over een jarenlange ervaring met het bouwen, aanpassen en leveren van rookinstallaties. We leveren zowel traditionele rookinstallaties als clean smoke processen, maar zien een sterke groei naar deze laatste modernere variant. Kiest u voor Easy-Smoke dan bent u verzekerd van een partner die alle taken zelf uitvoert, van de regie tot de installatie, service én trainingen.

Duurzaam, betaalbaar en eenvoudig in gebruik en onderhoud

Aanvullend aan betrouwbaarheid willen we u ook overzichtelijkheid bieden. U bent de gebruiker van de clean smoke installatie. Uw doel zal ongetwijfeld zijn om de technologie in te zetten voor de beste en smakelijkste eindproducten. Onze oplossingen zijn betaalbaar en eenvoudig in gebruik en onderhoud. Misschien heeft u nog niet eerder van ons gehoord, maar we overtuigen u graag in een persoonlijk gesprek van de grote voordelen die clean smoke technologie u biedt. Daarnaast helpt clean smoke u om uzelf als duurzaam opererend bedrijf neer te zetten, iets waar steeds meer consumenten om vragen.

Onze experts

adviseren u graag over de mogelijkheden van het toekomstige roken

Bij Easy-Smoke doen we er alles aan om u te voorzien van kwalitatief goede machines voor een goede prijs die doen wat wij beloven. Clean smoke machines zijn duurzaam en zo opgebouwd dat u er hoge onderhoudskosten mee voorkomt. Kiest u voor een machine van Easy-Smoke, dan omarmt u een wereld aan clean smoke mogelijkheden.

Maarten Kooij

dga

Onze jongste blog

Blijf op de hoogte van Easy-Smoke

VAS Beurs 2019...

Easy-Smoke is er ook bij!! Bezoek gerust onze beursstand dan praten we even bij. Wellicht dat we gezamenlijk nieuwe ideeën opdoen voor uw ambachtelijke producten. En natuurlijk willen wij u...

Lees meer>>
Is roken gezond?! Roken – een eerlijk verhaal...

Gerookte vleessoorten, vissoorten en whisky hebben een ding gemeen: een rokerig aroma. Deze smaak ligt niet alle mensen, maar degenen die ervan houden willen het niet meer missen. Roken cons...

Lees meer>>