Toon allesClean SmokeVakbeurs

VAS Beurs 2019

Maarten Kooij 29 oktober 2019 Vakbeurs

Easy-Smoke is er ook bij!! Bezoek gerust onze beursstand dan praten we even bij. Wellicht dat we gezamenlijk nieuwe ideeën opdoen voor uw ambachtelijke producten. En natuurlijk willen wij u onze primeur met trots aan u demonstreren! Tot dan! Tot 4 of 5 november.

De VAS beurs vindt dit najaar op maandag 4 en dinsdag 5 november van 14.00 uur tot 22.00 uur in de Beursfabriek in Nieuwegein. De Beursfabriek is gevestigd aan de Symfonielaan 5, 3438EX, Nieuwegein. Het belooft weer een gezellig en inspirerend slagersevenement te worden voor ondernemers én haar medewerkers. Het thema dit jaar is “Vlees is een geschenk”.

Brutaal en ludiek met een knipoog naar de branche. De exposanten halen alles uit de kast om de bezoekers de nieuwste producten en diensten te tonen. Wederom nemen de vakwedstrijden een prominente plaats in en wordt de bezoeker geïnspireerd door diverse activiteiten.

Op 4 november vindt de finale plaats van de verkiezing van de “Leukste slagerij van Nederland 2019”. Op 5 november is de prijsuitreiking van verschillende vakwedstrijden en de bekendmaking van de winnaar van de KNS-wedstrijd om de Lekkerste Bal Gehakt.

Maarten Kooij